Buitenschoolse opvang

BuitenSchoolse Opvang  

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Op BSO Het Atelier zijn kinderen van de Josefschool voor en na schooltijd van harte welkom! Buitenschoolse opvang bij Spring betekent: een uitdagende en veilige plek waar uw kind lekker kan spelen met andere kinderen en kan uitrusten na de schooldag. Door een royaal activiteitenaanbod worden de kinderen spelenderwijs gestimuleerd om hun fantasie en talenten te ontwikkelen. BSO Het Atelier heeft de beschikking over drie speciaal ingerichte klaslokalen (waarvan één speciaal voor de kinderen van 8 jaar en ouder), een gymzaal en het schoolplein zodat de kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken of even een rustig plekje op kunnen zoeken. Bij ons ligt de nadruk op fijne ontspanning voor én na een lange schooldag.
Tijdens schoolweken is de BSO maandag, dinsdag en donderdag en vrijdag meteen open na schooltijd (vanaf 14.15 uur tot 16.30 of tot 18.30 uur).  Op deze dagen is ook voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.30 uur totdat school begint. En komt uw kind voor 7.50 uur naar de BSO, dan kan hij of zij gratis bij ons ontbijten!
Tijdens schoolvakanties bieden wij (m.u.v. feestdagen) hele dagen opvang van 7.30 tot 18.30 uur.

Welke mogelijkheden biedt Spring?
Wilt u opvang op een vaste dag of juist flexibele opvang? Heeft u wel of geen behoefte aan opvang in de schoolvakanties? Spring biedt u verschillende contractmogelijkheden, zodat u de opvang zoveel mogelijk kunt aanpassen aan uw situatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website www.spring-kinderopvang.nl  Hier vindt u informatie over onze diensten. Ook kunt u hier een vrijblijvende rondleiding aanvragen.

Wat kost buitenschoolse opvang? Bereken het zelf!
In veel gevallen heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Bent u benieuwd wat opvang in uw situatie netto kost (dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag)? Vul dan de rekenhulp in op onze website. U heeft meteen antwoord!

Meer informatie
Onze Klantenservice is u graag van dienst om de mogelijkheden toe te lichten en (vrijblijvend) nadere informatie te sturen. Stel uw vraag via tel. 088 2088 303 of per e-mail: klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Ook kunt u direct contact opnemen met onze pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang. U kunt hen onder BSO-tijd bereiken op telefoonnummer 06-14 53 89 28 of loop even bij ons binnen!