Aanmelden nieuwe leerlingen

Aanmelden nieuwe leerling.

Wordt uw peuter vóór of op 31 december 2021 VIER jaar? Dan nodigen wij u van harte uit om kennis te maken met de Josefschool en de leerkrachten van de groepen 1-2. Tevens is er gelegenheid om uw kind aan te melden.
Is uw kind jonger, maar wilt u toch al een kijkje komen nemen of uw kind aanmelden? Ook dan bent u van harte welkom! We willen u en uw kind(-eren) uitnodigen voor ons aanmelduurtje op: Maandag 20 januari tussen 16.00 uur en 17.00 uur in de lokalen van de groepen 1-2, (Gebouw aan de T-splitsing Theobaldusweg/Generaal Whistlerlaan)
Om uw kind aan te melden, is een officieel document nodig, waarop het BurgerService-Nummer van het kind vermeld staat. Dit kan zijn:
• het officiële document van de belastingdienst waarop het BSN van uw kind vermeld staat, of
• een eigen paspoort of ID bewijs van uw kind, of
• een officieel geboortebewijs, waarop het BSN vermeld staat.
Na aanmelding krijgt u, ongeveer 4 maanden voor de vierde verjaardag van uw zoon/dochter, een uitnodiging voor een intakegesprek en een rondleiding. Twee maanden voor de verjaardag kunt u met de leerkracht, waarbij uw kind in de groep komt, contact opnemen om afspraken te maken over het oefenen/wennen.
Hieronder kunt u ook het aanmeldformulier alvast inzien. U kunt het aanmeldformulier ook downloaden om ingevuld mee te brengen of op school af te geven.
Mocht 20 januari u niet gelegen komen, neem dan contact op met Bianca Wijnhoven-Janssen; bianca.janssen@skov-onderwijs.nl
We hopen van harte u te mogen ontmoeten. Team Josefschool Overloon

Wilt u tussentijds uw zoon/dochter aanmelden? (bijvoorbeeld als gevolg van verhuizing of overstap van school) Dat kan door het formulier in de onderstaande link te downloaden en naar school te versturen of op school af te geven. Na ontvangst wordt er contact met u opgenomen.
Indien u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan contact op via mail ; info.josefschool@skov-onderwijs.nl of telefonisch; 0478-641614